Meine wint Gouden Mijter 2017 (met filmpje)

Stichting Vrienden van Sinterklaas heeft Meine uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Mijter 2017. De jury formuleerde z’n keuze als volgt:

‘Meine Boonstra uit Zwolle is winnaar geworden van de landelijke onderscheiding De Gouden Mijter 2017. Meine is al vele jaren in de sinterklaaswereld actief o.a. als directeur van het kleinste maar allermooiste sinterklaasmuseum van Nederland, als organisator van diverse sinterklaasexposities, als Sint in de Zwolse wijk Assendorp en als Stadssint van de Overijsselse hoofdstad Zwolle. Dit jaar adviseert hij maar liefst voor de 20e keer Sinterklaas in de wijk Assendorp en voor de 16e keer de Sint in Zwolle. Een man met een prachtige staat van dienst als het gaat om onze sinterklaastraditie waarbij deze unieke onderscheiding dan ook absoluut op zijn plaats is. De oorkonde en bijbehorende draaginsigne wordt binnenkort aan Meine uitgereikt. Namens het bestuur van de Stichting Vrienden van Sinterklaas, van harte proficiat.’

Een mooie opsteker, of niet dan!

Meine is er blij mee:

Dit vind je misschien ook leuk...